Meditáció

MEDITÁCIÓ

Ősi Taoista légzőgyakorlatok és meditáció, melyek a stressz életerővé alakításának egyik leghatékonyabb eszközei. Elsődlegesen az energia  megőrzése, növelése és átalakítása, az egészség fenntartrása a cél, szerveink és érzékszerveink erősödnek, és megelőzhetjük a súlyos betegségekbe való visszaesést.

Társadalmunkban a rohanó tempó és a stresszel járó körülmények hatására szervezetünk ellenálló képessége csökken, ami szélsőséges esetekben rosszullétben, általános gyengeségben, betegségben nyilvánul meg. A negatív energiák és negatív érzelmek tovább csökkentik életerőnket, szervezetünk energiakészlete viszont korlátozott. Szükségünk van a feltöltésre.

A meditációk erőteljes méregtelenítő hatása során megszabadulunk a kellemetlen lehellettől, a testszagtól és felszabadul a megrekedt energiánk.

A szerveink és érzékszerveink megerősítésén való gyakorlás során maguktól elmaradnak rossz szokásaink: a mértéktelen dohányzás, kávézás, vagy alkohol fogyasztása.

 

Belső mosoly meditáció

A mély ellazultság feloldja a fizikai és mentális feszültséget, energiával tölti fel a szervezetet, megnyugtatja a tudatot, javítja az immunrendszer működését, erős méregtelenítő hatása van.

                                                                                                                                                        

Ez az állapot és arckifejezés csökkenti a belső energiát                                                                  Ez az állapot és arckifejezés növeli a belső energiát

 

Hat gyógyító hang

Elősegíti szerveink és mirigyeink egészséges működését. A légzőgyakorlatok megfelelő mozgással kombinálva serkentik a szervezet öngyógyító mechanizmusait. Az összes belső szervünk, csontvelőnk és bőrünk egészségét javítja, mentális kiegyensúlyozottságot biztosít.