Női szervek erősítése

Női szervek erősítése

A hosszú időn át fennálló kiegyensúlyozatlan életvitel és helytelen táplálkozás eltömődéseket és nyálka felhalmozódásokat okozhat a petefészekben, a mellben, a méhben, ami a női szervek legyengüléséhez és további problémák (gyulladások, gyakori nemi fertőzések, felfázások, menstruációs problémák) kialakulásához vezethet. Csakúgy mint a lelki szinten a túlzásba vitt aggodalom, a gondolatok pörgése és a szorongás is károsíthatja a szervezet vérképző- és tápanyag felszívó képességét.

A nőgyógyászati és egyéb zavarok egyik leggyakoribb oka a pangó vér, aminek azt nevezzük, amikor különböző szöveti sérülések után a vér besűrűsödik, megalvad és nem kering. Jelei a sötét vagy darabos vérzés. Amikor a vér pang, rögök alakulhatnak ki benne, a krónikus pangás pedig tumorokat, cisztákat, csomókat és kemény, mozdíthatatlan dudorokat hozhat létre. A pangó vért a kezdeti stádiumban, még a besűrűsödés előtt lehet a legkönnyebben eltávolítani a szervezetből.

A biokezelések célja megtalálni a betegség okát és megerősíteni a női szervek egészséges működését. A kezelések a következő esetekben alkalmazhatók: ciszták, endometriózis, mióma, menstruációs zavarok, inkontinencia, hólyaghurut, felfázás, klimaxos panaszok, meddőség, méhnyakrák.  

A feltárt problémára személyre szabott kezelést nyújtunk a következő kombinációval:

Moxa: az akupunktúrás pontokon hőhatással ingert közvetítve javulás érhető el. A kezeléshez speciális gyógynövényekből készített moxa rúdat használunk. A melegítés fokozza a helyi vérkeringést, ezáltal elősegíti a salakanyagok eltávolítását és lebomlását, fokozza az anyagcserét, élénkíti a sejtműködést és csökkenti a fájdalmat.

Vákuum masszázs: a bőrfelület ingerlésével, a vákuum masszázs hatására vérbőséget idéznek elő az adott területen. A sejtek anyagcsere folyamatai felgyorsulnak, a sejtműködés és a méregtelenítés beindul, a mély masszázs hatására az összenövések és a csomók oldódnak.

Pakolások: a megfelelő területre gyógynövényes vagy friss fűszeres pakolást viszünk föl, betekerjük a területet és kényelmes, fekvő pozícióban hagyjuk hatni.

A felsorolt naturális módszerek kiválóan alkalmasak a női problémákkal szemben a szervezet természetes javulásának, azaz öngyógyító képességének serkentésére. A kezelés a klinikai vizsgálatot nem helyettesíti. A naturális módszerek orvosi kezelés mellett kiegészítésként, vagy önállóan is alkalmazhatók.